Over Casual Lads

Rond 2017 is het idee voor Casual Lads ontstaan op een Nederlandse zolderkamer. Vanaf dezelfde zolderkamer werden vervolgens ook de eerste tevreden klanten voorzien van hun favoriete merken. Enkele jaren later zijn wij een serieuze speler op de Nederlandse markt én is de zolderkamer ingeruild voor een groot magazijn. Ondertussen groeit onze naamsbekendheid en breiden we steeds meer uit naar omliggende Europese landen.

Passie voor de stijl

Casual Lads is ontstaan uit een passie voor typische Britse casual merken. De meeste van deze merken waren helemaal niet verkrijgbaar via Nederlandse webshops. Op deze manier is de drijfveer ontstaan om Nederlandse liefhebbers van de casual kledingstijl te kunnen voorzien in hun behoeften. In korte tijd wisten wij als eerste Nederlandse webshop enkele topmerken naar Nederland te halen.

Hart voor de klant

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Casual Lads, en we zijn bereid om hier een stapje extra voor te zetten. Zo is het ons gelukt om te realiseren dat bestellingen op werkdagen voor 22.00 uur de volgende dag al geleverd worden. Ook bieden we binnen Nederland same day delivery aan. Daarnaast vinden we het belangrijk om een goede  garantie te geven. Producten die de verwachtingen niet waarmaken, kunnen dan ook gratis worden geretourneerd binnen een ruime bedenktijd.  

Ook op onze website proberen we iedereen een goede ervaring te geven. We onderscheiden ons dan ook door een overzichtelijke website en goede, duidelijke productfoto’s. Hier besteden wij veel tijd en aandacht aan.

Trots op onze reviews

Mocht er iets mis gaan met een verzending, of mocht iemand een klacht hebben, dan zorgen wij ervoor dat we altijd een passende oplossing aanbieden. Dat klanten tevreden zijn, blijkt uit de reviews op Trustpilot. Hier zijn we trots op.

We hopen dat we ook jou blij kunnen maken met onze producten en service. Als je ergens vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.


Team Casual Lads

Bekijk onze collectie