Weekend Offender X Casual Lads

Als liefhebber van het merk Weekend Offender en de casual cultuur ben je ongetwijfeld bekend met de populaire Weekend Offender City Series-lijn. Deze gelimiteerd uitgebrachte lijn is een favoriet onder velen. In Europa zijn er al verschillende steden vertegenwoordigd, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Brugge, Anderlecht, London en Berlijn. Met de Weekend Offender City Series heb je een unieke kans om jouw favoriete stad te laten zien in een stijlvol ontwerp.

 • weekend offender city series design 1

  City Series 1

 • weekend offender city series design

  City Series 2

 • City Series 3

 • weekend offender city series design

  City Series 4

 • weekend offender city series design 5

  City Series 5

Jouw eigen stad

In samenwerking met Weekend Offender bieden wij nu de mogelijkheid om jouw eigen stad af te beelden op een van de beschikbare ontwerpen. Bij bestellingen vanaf 30-50 stuks kunnen wij speciaal voor jou de Weekend Offender City Series t-shirts, truien of hoodies ontwerpen en produceren. Dit is ideaal voor groepsbestellingen. Bovendien ontvang je bij grote aantallen een korting, waardoor je ze extra voordelig kunt inkopen.

 • Keuze uit jouw eigen stad of land
 • Keuze uit 5 designs
 • Bestellen vanaf 30-50 stuks
 • Keuze uit t-shirts, hoodies en crewneck sweaters
 • Afgewerkt met Weekend Offender details
 • In officiële samenwerking met Weekend Offender, dus 100% echt!
 • Speciaal bulk tarief

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk nog vragen hebt over het bestellen van jouw eigen Weekend Offender City Serie. Hieronder hebben we alvast enkele vragen voor je beantwoord:

Uit welke designs kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit 5 verschillende designs. Alle beschikbare City Series designs kunnen worden besteld. Bekijk hierboven voor een voorbeeld van de designs.

Is elke stad mogelijk?

Sommige uitzonderingen daargelaten zijn alle steden mogelijk. Het kan zijn dat we dorpen en enkele specifieke regio's bij uitzondering niet kunnen leveren.

Vanaf hoeveel stuks kan ik bestellen?

Wij kunnen bestellingen aannemen vanaf 50 stuks. In sommige gevallen kunnen we ook een bestelling plaatsen vanaf 30 stuks en zullen we de resterende stuks zelf in de losse verkoop aanbieden. Neem bij interesse vanaf 30 stuks contact met ons op voor de mogelijkheden. Bestellingen onder de 30 stuks zijn niet mogelijk.

Kan ik eigen maten kiezen?

Ja, je hebt volledige vrijheid om je eigen maten in te delen. De beschikbare maten zijn S t/m 2XL. (3XL op aanvraag)

Wat is de levertijd?

De levertijd van de city series is ongeveer 4-6 weken.

Kan ik de artikelen retourneren?

Nee, je kunt de artikelen niet retourneren. Dit komt doordat de City Series items worden gepersonaliseerd en speciaal voor jou ontworpen en bedrukt.

Zijn er verschillende kleuren mogelijk?

Ja, bedrukking op zwart, navy en wit is standaard mogelijk. In sommige gevallen kunnen we ook andere kleuren leveren op aanvraag. Dit geldt ook voor de kleur van de opdruk.

Ontvang ik voorafgaand aan de productie een proefdruk?

Ja, je ontvangt voorafgaand aan de productie een digitale proefdruk. Pas na jouw akkoord zal de productie worden gestart.

Hoe bestel ik de City Series?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via ons contactformulier (zie hieronder) of door een e-mail te sturen naar info@casuallads.nl. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met het plaatsen van je bestelling.

Vraag een offerte aan

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan via info@casuallads.nl of vul op onze contactpagina het contactformulier in. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het creëren van jouw eigen Weekend Offender City Series. Laat ons weten welke stad je wilt en het gewenste aantal stuks, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen met een passende offerte op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of speciale verzoeken.

Vul contact formulier in